| Nieuws

Embrace Your Place - Onze omgeving dienen

Op visiezondag #3, 24 september 2023, organiseren we Embrace Your Place. Een verbindende dag waarop we onze omgeving willen omarmen, onze omgeving willen dienen en Hoop en blijdschap delen met de mensen om ons heen.

VISIONSUNDAY #3 - ONZE OMGEVING DIENEN
Aan het begin van het nieuwe seizoen (23/24) starten we een serie #Visionsundays. Elke samenkomst staat een gedeelte van onze visie centraal. De derde zondag, 24 september, gaan we aan de slag met het derde deel van onze visie: onze omgeving dienen. En in plaats van een gewone samenkomst... ja, goed geraden, maken we dit concreet. We steken de handen uit de mouwen en komen niet samen in ons kerkgebouw, maar gaan de wijk in, gaan de stad dienen of organiseren iets tofs waarmee we de liefde van Jezus kunnen delen met de mensen om ons heen.

MEEDOEN ALS COMMUNITY
Embrace Your Place is in het bijzonder een hele leuke dag voor communities: L2M-groepen en teams binnen Mozaiek0118. Vanuit de verbinding die hier al is wordt de organisatie niet alleen eenvoudiger, maar zal er meer vreugde zijn bij het dienen van onze omgeving. Het dienen van de ander geeft namelijk ook jezelf iets: een dankbaar hart wat ook onszelf weer terugbrengt bij de Vader.

DOE MEE
Maar de uitnodiging is voor ons allemaal: Doe mee! Ook als je (nog) niet deel uit maakt van een team of community, welkom om mee te doen. En als je geen deel van Mozaiek0118 bent, maar actief je omgeving wilt dienen, haak op 24 september aan bij een van de initiatieven, start een eigen initiatief of doe mee als gezin.

Onderdeel van een andere kerk, maar enthousias om als community of als gehele kerk mee te doen? Yes, welkom! We zorgen er voor dat iedereen die wil, mee kan doen!

Meer weten?

Deel dit artikel:

Meer nieuws

| Nieuws
Update Samenkomsten in 2024
| Nieuws
Blog I Gebeds tweedaagse
| Nieuws
PreMarriage Course