| Nieuws

Officiële start Mozaiek0118 | 5 februari 2023

We zijn ontzettend dankbaar om te kunnen zeggen dat Mozaiek0118 een datum heeft voor de officiële start van de gemeente. Op 5 februari 2023 is het zover. Zet ‘m alvast in je agenda, want we maken er (natuurlijk) een feestelijke samenkomst van!

Verlangen?
Tijdens de bijzondere Worship & Prayer van afgelopen zondagavond deelde Melvin Blankenstijn (één van de voorgangers vanaf februari 2023) iets over het beeld waarin Mozaiek0118 een reflectie mag zijn van Gods liefde in Zeeland. We kijken er naar uit om als gemeente, een zichtbaar, aanstekelijk licht te zijn in onze provincie. We willen een gemeente zijn die wijst op Jezus en die Zijn Koninkrijk zichtbaar wil maken op de plaatsen waar we wonen, leven, werken én ‘kerken’.

Uitstappen?
Het aankondigen van de officiële start voelt ook spannend. Hoewel we enorm uitkijken naar de officiële start, weten we ook dat de teams nog klein zijn, de financiën flink moeten groeien en er nu nog een kleine groep mensen veel verantwoordelijkheid draagt.

En toch… We geloven dat het goed is om uit te stappen! Een stap in geloof, om als gemeente te starten, meer momenten te creëren waarop we elkaar als gemeente zien, om samen God te aanbidden om, elkaar beter te leren kennen en van elkaar te houden en onze omgeving te dienen.

Vanaf 5 februari 2023 zullen we om de week samenkomsten hebben. De datums voor de samenkomsten zijn zichtbaar in de agenda op onze website.

Meebouwen
Voor de start hebben we ook jou nodig! We willen je uitdagen om mee te bouwen om de start op 5 februari 2022 mogelijk te maken. Wil jij meeschrijven aan het verhaal van Mozaiek0118?

  1. Meebouwen in een team - Haak aan bij een team en bouw heel concreet mee aan de kerk. Want het is zo goed om samen te bouwen aan Gods huis. Teams die jouw hulp zéker kunnen gebruiken zijn: Facility - Kids - Worship - Ministry - WAY - Care en Communicatie. Meebouwen? Stuur een bericht aan [email protected].
  2. Meebouwen door te geven - Ook willen we je uitnodigen om Mozaiek0118 structureel te ondersteunen door middel van een periodieke gift. Of misschien wil je een (extra) eenmalige gift geven? Maak hiervoor gebruik van onderstaande buttons Eenmalige gift of Periodieke gift
  3. Meebouwen door te bidden - We weten dat heel veel mensen de afgelopen periode hebben (mee)gebeden voor de ontwikkelingen binnen Mozaiek0118. Daarvoor willen we jou ontzettend bedanken! We willen je vragen om te blijven bidden. Het is zo goed om te weten dat we biddend om elkaar heen staan en om de ontwikkeling van de gemeente in de handen van onze Vader te leggen.

We zijn dankbaar dat we het mooie nieuws over de officiële start van Mozaiek0118 met jou mogen delen! Wil jij reageren op deze nieuwsbericht? Doe dat door een bericht te sturen aan [email protected].

Liefdevolle groet,

ILT Mozaiek0118 | Frank van Netten, Fiona Kosters, Jorick Vos, Judith Roelofsen, Melvin Blankenstijn, Lennard de Rijke en Roel Koster


Deel dit artikel:

Meer nieuws

| Nieuws
Update Samenkomsten in 2024
| Nieuws
Blog I Gebeds tweedaagse
| Nieuws
PreMarriage Course