Care

Care is er voor je. Waar je ook mee zit. Wat je vraag ook is. Of je God goed kent of nog niet, deel bent van Mozaiek of niet, jong of oud. Care is er voor je.

Care is geen professionele hulpverlening. Team Care wil je zien en helpt je in een situatie van zorg en gebrokenheid, door korte tijd mee te lopen, te luisteren, je de weg te wijzen en samen de zorg bij God te brengen.

Heb je een vraag aan Care? Stuur ons een mail via [email protected] of gebruik het formulier hieronder. We helpen je graag.

Jouw vraag aan Care

Wij geloven dat God door alle situaties heen wil werken. Hij is er altijd en Hij is jouw leidsman.

Care, Mozaiek0118

Doe mee bij team Care

Heb jij hart voor mensen? Wil jij anderen verder helpen en samen God zoeken? Kom dan bij Care. Wij kunnen je hulp goed gebruiken. Meld je hieronder aan via het formulier.

Ja ik wil meehelpen bij Care

Veilige kerk

Binnen Mozaiek0118 werken we met een protocol waarin we vrijwilligers vragen bewust, verantwoord en vertrouwelijk om te gaan met datgene wat ze tijdens het uitoefenen van hun rol ten gehore komt. We willen een veilige setting creëren voor jouw verhaal. Alles wat je hen in de loop van de begeleiding vertelt, behandelen zij (natuurlijk) vertrouwelijk.