Worship

De gemeente leiden in het aanbidden van onze God. Dat is wat centraal staat in de bediening van dit team binnen Mozaiek0118. We zetten met enthousiasme en dienstbaarheid onze talenten in om een dialoog tot stand te brengen tussen God en mens. We geloven in een uur op zondag van vernieuwing en transformatie waarbij het God zelf is die werkt in de harten van mensen.

Van de muziek die we zingen, de teksten die we door de projectie zien tot de regie tijdens een dienst, dit zijn allemaal zaken die onder de verantwoordelijkheid van Team Worship vallen. Hieronder zetten we uiteen uit welke subteams Worship bestaat.

Team Worship

Team Worship zorgt voor aanbiddingsmuziek tijdens de samenkomsten. Ben jij muzikant of vocal? Meld je aan en doe mee!

Team Geluidstechniek

Wij zorgen ervoor dat zowel de muziek als het woord goed en mooi klinkt tijdens onze samenkomsten. Enthousiast? We leren het je!

Team Visueel

Team visueel zorgt voor… de visuals. Check! Wij doen de projectie in de samenkomst. We zijn altijd opzoek naar teamleden. Feel free!

Hosting

De host zorgt ervoor dat jij je welkom voelt bij Mozaiek0118. Gewoon, zoals je bent!

Floormanagers

Op zondag komen diverse teams samen. De floormanager is de spil in het web tussen Worship, Welcome en Facility.

Translation

Indien we kunnen, vertalen we graag. Dit om verhaal van Jezus voor iedereen begrijpelijk te maken.

Ja ik wil meehelpen!

Mozaiek Worship

Naast ons lokale worshipteam zijn we trots op Mozaiek Worship waarmee we door middel van worship ons land mogen dienen. Mozaiek Worship is een groep van muzikanten, zangers en creativelingen, ontstaan vanuit Mozaiek0318 die gelooft dat de kerk de hoop van de wereld is. We schrijven en zingen nieuwe liederen voor de kerk.