Welcome en facility

Je hebt het eerder gehoord of gelezen. Welkom, gewoon zoals je bent. En dat begint al voor je binnenkomt op zondag. Of het nu gaat om stoelen klaarzetten, koffie serveren, hulp bieden bij parkeren of een vriendelijke groet aan de deur. We willen het karakter van onze God weerspiegelen aan iedereen die we ontmoeten. Veiligheid, gastvrijheid en vrijgevigheid staan hierin voorop. Team Welcome laat zien dat je welkom bent bij de Vader, en in de kerk! We rekenen op je.

Team welkom

Je kunt ons niet mislopen. Met de roze shirts vallen we lekker op. Wij heten je welkom, helpen je een plek te vinden en vinden het gezellig om een praatje met je te maken.

Team koffie

Een kopje koffie of thee als je binnenkomt. Dat vinden we belangrijk! Het is een moment om elkaar even te ontmoeten.

Team stoelen

Soms heb je het niet door dat er een groep is die vroeg uit de veren is om de stoelen voor de samenkomst gereed te zetten. Wel zo fijn om te kunnen zitten toch?

Team facility

Het beheren en huren van onze gebouwen, het gereed maken van een GROW-night of het ondersteunen van een gemeente-activiteit. Praktisch én belangrijk.

Team parkeren

Je ziet ons vaak als eerste als je aankomt rijden op zondag. Wij leiden het verkeer in goede banen, we helpen je een parkeerplek te vinden en laten weten dat we blij zijn om je te zien.

Team schoonmaak

Schone, glimmende toiletten. Wel zo fris. We willen dat je ziet dat we op je gerekend hebben. Hou jij ervan om praktisch te helpen? Join the club.

Team BHV

Wij zorgen voor de veiligheid en gezondheid van iedereen die zondag naar de dienst komt. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor een pleister.

Ja ik help mee!