WAY

Ben je tussen de 12 en 25 jaar? Dan hoor je helemaal bij WAY - de jongerenbeweging van Mozaiek.

Dit is de visie van We Are Your Young:

  • TO BE – Je mag komen zoals je bent. Bij God en bij ons als kerk.
  • TO BELONG – Je hoort erbij! Bij WAY en vooral bij God.
  • TO BE LOVE(D) – Je bent geliefd. Als je Gods liefde ontvangt, kan je die ook weer uitdelen aan de mensen om je heen als je beseft dat dit allemaal voor jou is!

We Are Young heeft drie bedieningen:

Clans & small groups

Bij WAY komen we bij elkaar in clans (12-17 jaar) en small groups (18-25 jaar). Dit zijn de plekken waar jongeren elkaar écht leren kennen. Het zijn kleinere groepen van ongeveer acht jongeren en twee volwassenen die regelmatig bij elkaar komen. Een groep waarin je jezelf kunt zijn, je hart kunt luchten, lol kunt maken en van elkaar en van God kunt leren. Hier bouwen we aan vriendschappen. En aan onze relatie met God. De clan-leiders helpen daarbij.

Events

Naar het aWAYke event, een hangout na de samenkomst, games tijdens een Mozaiekwandeling – allemaal voorbeelden van events waar we elkaar ontmoeten. Het zijn plekken waar we God aanbidden, nieuwe vriendschappen opdoen en heel veel lol hebben samen.

Social Media

Jongeren bereik je via social media. We connecten, inspireren en kondigen de events aan. Wil je als jongere op de hoogte blijven en zit je nog niet in één van onze groepsapps? Scan de QR code met je telefoon. Je komt dan direct in de groepsapp. Zeg dan meteen even hoe je heet en hoe oud je bent. Let op: het zijn verschillende codes!

Help je mee?

Binnen Mozaiek0118 is WAY volop in ontwikkeling. We kunnen daarom alle hulp gebruiken! We zoeken een aantal creatieve social mediafans die ons kunnen helpen met de content en het beheer van de kanalen. Ook zijn we nog op zoek naar een tweede WAY-coördinator (voor het ondersteunen, aansturen en toerusten van teams) en mensen met een hart voor jongeren die een clan of small group willen leiden. Vind jij het tof om af en toe een event te coördineren voor de WAYers maar wil je (nog) niet structureel meedoen dan zijn we ook heel blij met jouw tijd en energie.

Ja ik wil meehelpen bij WAY

WAY landelijk

Vanuit WAY0318 in Veenendaal worden landelijk ook allerlei toffe activiteiten georganiseerd voor jongeren tussen de 12 en 25 jaar! 

Ben je benieuwd? Check dan snel de site!