Organisatie Mozaiek0118

Het leiderschapsteam van Mozaiek0118 bestaat uit drie teams. Het voorgangersteam, de coördinatoren/ pastors van de verschillende bedieningen en de raad van opzieners. Op deze pagina maak je kennis met hen.

Voorgangersteam

Wij geloven in gedeeld, complementair leiderschap voor de kerk van vandaag. We geloven dat de diversiteit ons sterker, ruimdenkender en veiliger maakt. Voorgangers binnen Mozaiek0118 nemen de dagelijkse leiding over de gemeente. De voorgangers van Mozaiek0118 stellen zich hieronder aan je voor.

Melvin Blankenstijn

Voorganger

Richard Houmes

(Interim) Voorganger

Voorganger

Vacature

Coördinatorenteam

Coördinatoren en pastors leiden onze teams en bedieningen. Denk aan team Welcome, Grow, Care, Serve, Ministry, Worship, Facility, WAY of Kids.

Joelle Blankenstijn

Coördinator Worship

Ruud Roelofsen

Coördinator Worship

Frank van Netten

Coördinator Welcome

Joop Blankenburgh

Coördinator Welcome

Judith Roelofsen

Coördinator Ministry

Tineke de Joode

Coördinator Kids

Annemiek de Quellerij

Coördinator Kids

Roel Koster

Coördinator Care

Renske van de Griend

Coördinator Care

Koen Maljaars

Coördinator communicatie

Caroline van Tilburg

Coördinator WAY

Annemieke de Ruiter

Coördinator WAY

De raad van opzieners

Elke Mozaiek-gemeente werkt met een lokale raad van opzieners. Zij staat los van de dagelijkse organisatie van de gemeente. Ze toetst of de bedieningen van Mozaiek invulling geven aan ​onze visie en de roeping, signaleert wat er speelt in de gemeente en is eindverantwoordelijk voor de begroting. Daarnaast helpt de raad van opzieners ​voorgangers goed te functioneren in hun bediening.

Secretariaat en finance

Ondersteunend aan het leiderschap van Mozaiek0118 zijn secretariaat, finance en onze vertrouwenspersonen die zich inzetten voor een veilige kerk.

Landelijke beweging Mozaiek

Mozaiek groeit snel. Dat vraagt om leiderschap en organisatie. Daarom hebben we een landelijk team dat verantwoordelijkheid is voor het DNA van Mozaiek te verankeren en te vermenigvuldigen in onze lokale kerken.

Meer weten?

Meer weten?

Meer weten over Mozaiek0118 en kennis maken met de teams? Volg een introductiecursus en leer de gemeente kennen.