Grow

Groeien in ons geloof, door te geloven in groei. We investeren in diepgaande relaties en komen samen rondom verdiepende onderwerpen. Groeien in Mozaiek0118 doen we samen en is gericht op het meer en meer denken en doen zoals Jezus. We staan ervoor open om ons denken steeds weer te vernieuwen en willen veranderen zodat God meer en meer zichtbaar wordt in ons leven. Thuis, op school, op je werk en in de kroeg.

Mozaiek0118 organiseert verschillende soorten Grow-cursussen en -events. Bij alle grow-activiteiten staat centraal dat we samen groeien, daarom is er veel ruimte voor dialoog met elkaar.

Groeien in Koninklijk denken

Een van de cursussen die aangeboden wordt is de groeicursus Koninklijk denken welke we vormgeven in samenwerking met Royal Mission. Groeien in Koninklijk denken neemt ons mee in de perspectieven van het Koninkrijk van God. Vragen over het doel van deze wereld, jouw rol hierin, de rol van Jezus en de route naar een nieuw Koninkrijk komen aan bod. We verlangen ernaar dat het Koninkrijk van de Hemel meer en meer zichtbaar zal worden op aarde. Are you in?

Introductie Mozaiek0118

De introductiecursus wordt meermaals per jaar gegeven en biedt iedereen die meer wil weten over Mozaiek de kans om kennis te maken. In de introductiecursus staan we stil bij de identiteit van de gemeente, visie, missie, cultuur, leiderschap, de verschillende bedieningen en nog veel meer. Er is volop ruimte voor dialoog en ontmoeting met andere Mozaiekers.

Alpha

Bij Alpha staat de vraag centraal: ‘’Wat geloof jij?’’ en… ‘’is er meer?’’ Wij geloven in Alpha en moedigen iedereen die meer wilt weten over het christelijke geloof aan om een Alpha-cursus te volgen. Tijdens deze cursus van 12 avonden is er alle ruimte voor vragen. Je gaat samen met andere een reis aan om te ontdekken wat ‘geloven’ voor jou betekent.

Benieuwd? Check de agenda

“Door deel te nemen aan Alpha heb ik ontdekt
dat ik nooit meer eenzaam hoef te zijn en dat ik dankbaar kan zijn voor het leven!”

- Deelnemer Alpha cursus

Wil jij meehelpen bij Grow?

Meld je dan hier aan.