Serve

We serve. We willen praktisch aan de slag en steken graag onze handen uit de mouwen. Bij team Serve draait alles om ‘onze omgeving dienen’, het derde deel van onze visie.

Misschien kun jij hulp gebruiken? Dan moedigen we je aan dit te laten weten. Of je nu hulp nodig hebt met koken, verhuizen of klussen… of geen vervoer hebt om de samenkomsten van Mozaiek0118 in Middelburg te bezoeken… geen vraag is te gek en wij helpen graag!

Ik heb hulp nodig

Embrace Your Place

Een van de Serve-projecten binnen Mozaiek0118 is Embrace Your Place. Een of meerdere dagen per jaar waarop we onze omgeving willen dienen door onze handen uit de mouwen te steken. Dienen zonder dubbele agenda. We geloven dat we door ‘gewoon’ iemand te helpen of iets leuks te geven iets mogen weerspiegelen van wie Christus is. Ons doel? Een glimlach op het gezicht van de ander.

Kerstpakkettenactie

Jaarlijks organiseren we met alle Mozaiek-gemeenten in Nederland een te gekke kerstpakkettenactie. Ken je een persoon of huishouden die dit jaar tijdens de feestdagen wel een extra bemoediging kan gebruiken? Dan nemen we samen de verantwoordelijkheid om hen te verrassen.

Wil jij meehelpen bij Serve?

Meld je dan hier aan.