Verantwoording

Het samen gemeente zijn brengt natuurlijk kosten met zich mee. Het is een voorrecht dat iedereen financieel mag bijdragen aan de opbouw en groei van de gemeente. We willen als Mozaiek0118 transparant zijn naar de gemeente.

Team Financiën zorgt voor het verantwoord beheren van de middelen die nodig zijn voor alles wat we mogen doen binnen onze gemeente. Samen met het team zorgen wij voor collectes, de boekhouding een heldere jaarlijkse verantwoording, het innen van gelden en natuurlijk ook het kritisch meedenken over nieuwe uitgaven.

ANBI Status

Mozaiek0118 is een kerkgenootschap in Middelburg, Zeeland, dat staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 86177702 (RSIN-nummer 863886012).

Mozaiek0118 beschikt over een ANBI-status (een Algemeen Nut Beogende Instelling). Giften aan Mozaiek0118 zijn hierdoor fiscaal aftrekbaar. De beschikking van de ANBI-status tref je hier.

Mozaiek0118 financieel ondersteunen?
Je kunt Mozaiek0118 steunen door een eenmalige gift of een machtiging. Geven kan op deze pagina. Indien gewenst kan onze controller meedenken over hoe je een wat grotere gift fiscaal aantrekkelijk kunt schenken.

Jaarverslag 2021
Het goedgekeurde jaarverslag 2022 is voor delen van de gemeente te bekijken via MijnMozaiek.

Vragen of opmerkingen?
Vragen of opmerking omtrent financiën van Mozaiek0118 mogen per e-mail gesteld worden. Je kunt een bericht sturen naar [email protected].