Geven

Door te geven, investeer je in een beweging van Hoop en Herstel. Ook financiële steun is nodig om samen kerk te zijn. We zijn dankbaar als jij financieel mee wilt bouwen aan Mozaiek0118. We investeren in de ontwikkeling van de gemeente om het evangelie met zo veel mogelijk mensen te kunnen delen. Geven van geld kan op verschillende manieren. Bekijk de opties hieronder.

Hoe wil je bijdragen?*
Bedrag*

Wil je ons bereiken?

[email protected]

Geef vanuit je hart

De vraag ‘wat moet ik geven’ wordt in veel kerken vaak gesteld. Soms wordt deze beantwoord met een percentage of een concrete indicatie. Mozaiek0118 kiest ervoor om te zeggen: ''Geef vanuit je hart (2 Korinthe 9:7-8)!’’ Geef dat wat jij kunt en wilt investeren in Gods Koninkrijk, dat zichtbaar wordt, door de kerk heen. Bid hierover en maak weloverwogen een keuze wat jij mag investeren in het werk van de lokale kerk.

Periodieke giften

We moedigen delen van de gemeente aan om een periodieke gift te overwegen. Periodieke giften zijn de basis voor onze begroting en helpen om te ontwikkelen. Door een periodieke gift investeer je in het werk van Mozaiek0118 en help je om het evangelie van Jezus met zoveel mogelijk mensen te delen!

Aantrekkelijk geven

De belastingdienst biedt enkele mogelijkheden om aantrekkelijker te delen van datgene je beheert. Naast dat je giften fiscaal aftrekbaar zijn, kun je indien je een keer een grotere eenmalige gift geeft dit het beste doen door het invullen van een schenkingsovereenkomst. Je geeft dan eenmalig, maar krijgt hier vijf jaar lang belastingvoordeel mee. Hierover meer weten? Stuur gerust een e-mail naar [email protected].

Delen met Kenia

Een vast deel van onze begroting delen we (jaarlijks) met onze broers en zussen in Kenia. Wanneer jij meebouwt aan de gemeente in Middelburg (Zeeland) bouw je ook mee aan de lokale kerk in Kenia. Meer weten over Mozaiek Kenia? Kijk op: mozaiekkenia.nl

Verantwoording

We zijn diegene die financieel meebouwen ontzettend dankbaar. En… natuurlijk willen we verantwoordelijk en veilig omgaan met datgene wat ons toevertrouwd wordt. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan onze pagina met verantwoording.