Meebouwen aan de kerk in Zeeland

De verschillende teams binnen Mozaiek0118 bouwen mee aan de opbouw van de kerk. Er zijn teams die de bezoeker van onze samenkomsten helpen met parkeren, teams die koffie schenken, teams die graag voor je bidden en ga zo maar door. We kunnen ons geen kerk voorstellen zonder de inzet van onze teams. Of je al lang binnen Mozaiek meedoet of nog maar kort, je wordt uitgenodigd om mee te bouwen. Samen kerk!

Meebouwen is niet alleen geven

Het meebouwen aan de kerk is binnen Mozaiek0118 zeker niet alleen geven. In teams ontstaan vriendschappen, dialoog en groei. Je trekt met elkaar op, leert elkaar beter kennen en bidt met elkaar. Naast de relatie met elkaar, groeit je relatie met God.

Veilig kerk zijn

Voor iedereen die meebouwt aan Mozaiek0118 en of de kerk bezoekt willen we een veilige plek zijn. Dit betekent niet alleen dat we diverse vrijwilligers binnen Mozaiek0118 vragen een VOG en een gedragscode te ondertekenen, maar ook dat we proactief en preventief zijn in het hebben van een dialoog over veilig kerk.

Vertrouwenspersonen

Bij een veilige cultuur hoort een team van vertrouwenspersonen. Binnen Mozaiek0118 kennen we zowel interne vertrouwenspersonen als externe vertrouwenspersonen. Marinus Prins en Maartje Vos zijn de interne vertrouwenspersonen. Zij zijn te bereiken via: [email protected]

Extern is Mozaiek0118 aangesloten bij SEM (Stichting Evangelisch Meldpunt). Voor meer info, zie: wijzijnsem.nl