We Are Young

Onze jongerenbeweging voor tieners vanaf 12 jaar tot jongvolwassenen tot 25 jaar heet: We Are Young (WAY). De visie van WAY is: To be, to belong, to be love(d). Je mag helemaal komen zoals je bent. Bij God en bij Mozaiek0118. Je hoort erbij, bij ons als groep, maar vooral bij God. Je bent geliefd, en we mogen liefde delen.

Op deze page vertellen we je meer over kleine groepen, sicke events en hoe jij op de hoogte blijft.

Clans

Onze WAY youth vanaf 12 tot en met 17 jaar komen samen in een clan. Dit is de plek waar we elkaar als jongeren écht leren kennen. Het zijn kleine groepen die regelmatig bij elkaar komen. De clans worden gevormd door een clanleider, een jongerenwerker van Mozaiek0118, die bij de avonden aanwezig is. In een clan ontstaat vriendschap en geloof!

Small-groups

De plek voor jongvolwassenen van 18 tot en met 25 jaar waar je je hart kunt luchten, lol kunt maken en van elkaar en van God kunt leren. Hier bouwen we aan vriendschappen en aan onze relatie met God. Small-groups worden door onze jongvolwassenen zelf gestart. Indien gewenst schuift een van de WAY-workers aan in de rol als coach of host.

Events

Wij houden van fun, een feestje, verbinding en diepgaande gesprekken. In verschillende soorten events komt dit allemaal samen. Zo gaan we soms naar een landelijk aWAYke event, maar hebben we na de diensten ook onze eigen hangouts. Meer weten?

Check de agenda.

Social Media

WAY is actief op de socials. We we connecten, inspireren en kondigen de events van Mozaiek0118 aan. Wil je op de hoogte blijven? Stay tuned en volg ons op instagram.

Hart voor jongeren?

Mozaiek0118 is volop in ontwikkeling. Onze jongeren zijn niet de kerk van de toekomst, maar de kerk van nú! The Now Generation. Ben jij enthousiast om mee te bouwen aan het tiener- en jongerenwerk in onze lokale kerk? We horen graag van je. Stuur ons een e-mail.